Salsa tàrtara

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • Maionesa
  • Mostassa antiga (granillo)
  • Alcaparres
  • Cogombrets en vinagre
  • Porro o Ceba
  • Pastanaga
  • Vinagre
  • Tabasco

Preparació

Tallarem totes les verdures molt petites i les macerarem amb vinagre unes 24 hores.

Per preparar la salsa, la base és la maionesa, a la que hi barrejarem mostassa i les verdures escorregudes i passades per aigua, unes gotes de tabasco i ho remenarem fins que quedi ben mesclat.

Les verdures macerades amb vinagre es poden deixar a la nevera ben bé un mes (per si les voleu guardar).

I també hauries de tastar...
  • Una vegada les patates siguin fredes les pelarem i tallarem a trossos bastant grossos, ho barrejarem amb la resta d'ingredients i prepararem una salsa amb maionesa i dues cullerades de mostassa, ho tastarem...

  • Tallarem totes les verdures molt petites i les barrejarem amb l'oli, el vinagre, la soja, les favetes i ho salpebrarem. Aquesta vinagreta queda millor si es deixa reposar o es prepara d'un dia per l'altre....

  • Escorres les seques, les passes per aigua, i talles totes les verdures petites. Ho ajuntes tot i hi poses la tonyina, les olives i una mica d'olivada diluïda amb oli....

  • En una cassola amb oli enrossirem les guatlles, quan siguin rosses afegirem els grans de pebre i tot seguit el vi, el vinagre i ho deixarem que s'evapori....

  • En una paella posarem la mantega i el vi d'oporto deixant que redueixi, seguidament afegirem la nata líquida i les mostasses, fent-ho bullir fins que comenci a espessir....

Deixa un comentari