Broquetes de pollastre i verdures

Broquetes de pollastre i verdures

Broquetes de pollastre i verdures

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 4 Pits de pollastre desossats
  • Verdures variades (xampinyons, pebrot, ceba, pastanaga, …)
  • Pebre negre
  • Pebre vermell
  • Fines herbes
  • Sal i oli

Preparació

Trossejarem els pits de pollastre a daus, tallarem les verdures a trossos.

Farem una barreja amb l’oli, els pebres, les fines herbes i la sal.

Sucarem el pollastre amb aquesta barreja deixant-lo macerar unes dues hores.

Prepararem les broquetes alternant els trossos de pollastre amb verdures, ho podem coure a la graella o al forn.

I també hauries de tastar...
  • Farem una barreja amb l'oli, la sal, el pebre blanc i les fines herbes. El salmó el tallarem a daus i el posarem dins la barreja fins que quedi ben impregnat....

  • Traurem el plomissol de les cuixes, les passarem per aigua, les salpebrarem i les ficarem en una cassola amb oli a foc alt, 3 minuts per cada costat....

  • Tallarem la cuixa amb dos trossos, la salpebrarem i la posarem en una cassola amb oli i l'enrossirem. A continuació afegirem totes les verdures prèviament pelades i tallades, junt amb els alls sencers....

  • En una plàtera pel forn posarem oli, les cuixetes i totes les verdures excepte la tòfona, ho taparem amb paper d'alumini i deixarem que es cogui durant 1 hora i mitja....

  • En una paella posarem la mantega i el vi d'oporto deixant que redueixi, seguidament afegirem la nata líquida i les mostasses, fent-ho bullir fins que comenci a espessir....

Deixa un comentari