Dificultat: mitjana
Ingredients per 2 persones
- 2 Ossobucos
- 1 Tomàquet
- 1 Ceba
- 1 Pastanaga
- 1 Fulla de llorer
- Farina
- Patates
- Vi
- Conyac
- 1/2 l. de brou
- Oli i sal
Preparació
Enfarinem l’ossobuco i el fregim una mica per cada costat. Tallem a trossos petits els tomàquets, la ceba, la pastanaga i junt amb l’ossobuco, la fulla de llorer, un raig de vi, un raig de conyac, la sal i el brou, ho deixem que bulli a foc suau durant una hora i mitja.
A mitja cocció afegim les patates tallades cantelludes i si cal hi afegim més brou. Rectifiquem la sal i mirem si la carn ha quedat tova.
Si teniu olla expres, es posa tot a la vegada inclús les patates i es deixa que bulli 30 minuts.
Un guisat ben bo i reconfortant, ara que ja fa fred, ve molt de gust. Salut.