Ossobuco de vedella

Ossobuco de vedella

Ossobuco de vedella

Dificultat: mitjana

Ingredients per 2 persones

  • 2 Ossobucos
  • 1 Tomàquet
  • 1 Ceba
  • 1 Pastanaga
  • 1 Fulla de llorer
  • Farina
  • Patates
  • Vi
  • Conyac
  • 1/2 l. de brou
  • Oli i sal

Preparació

Enfarinem l’ossobuco i el fregim una mica per cada costat. Tallem a trossos petits els tomàquets, la ceba, la pastanaga i junt amb l’ossobuco, la fulla de llorer, un raig de vi, un raig de conyac, la sal i el brou, ho deixem que bulli a foc suau durant una hora i mitja.

A mitja cocció afegim les patates tallades cantelludes i si cal hi afegim més brou. Rectifiquem la sal i mirem si la carn ha quedat tova.

Si teniu olla expres, es posa tot a la vegada inclús les patates i es deixa que bulli 30 minuts.

I també hauries de tastar...
  • Salpebrarem el gall d'indi, l'enfarinarem i el fregirem un minut per cada costat. En la mateixa cassola hi afegirem la ceba, els tomàquets i les pastanagues pelades i tallades a trossos....

  • Tallem totes les verdures petites i junt amb l'oli ho posem en una cassola, ho deixem estovar i a continuació hi afegim la vedella, la salem i ho reguem amb el Whisky....

  • Ho posarem tot en cru, menys les patates, en una cassola amb 4 dits d'aigua i ho deixarem bullir a foc lent durant 1 hora....

  • Enfarinarem els talls i els anirem fregint una mica per cada costat, mentre estant farem un sofregit de ceba en una cassola, quan estigui tova hi afegirem el tomàquet, a continuació la vedella, ho cobrirem...

  • Salpebrarem la vedella, posarem oli en una cassola i l'enrossirem per tots costats, a continuació la posarem en una greixonera o plàtera fonda amb un bon raig de conyac...

1 Responses to “Ossobuco de vedella”

  1. lacuinavermella ha dit:

    Un guisat ben bo i reconfortant, ara que ja fa fred, ve molt de gust. Salut.

Deixa un comentari