Dificultat: fàcil
Ingredients per 3 persones
- 1 Kg. Sepietes
- 1 Pot favetes amb oli
- 1 Ceba
- 2 Grans d’all
- 1 Rajolí de vi blanc
- Oli, sal i pebre blanc
Preparació
Netejarem les sepietes deixant la salsa i alguna tinta.
Tallarem la ceba ben petita i trinxarem els alls.
En una cassola amb oli, sofregirem la ceba i els alls, afegirem les sepietes i les salpebrarem. Deixarem que es vagin fent (si són petites en 10 minuts estaran), les regarem amb el vi, i quan redueixi afegirem les favetes escorregudes. Ho deixarem coure un parell de minuts tot junt i ja ho podem servir.
Mmmm que bó! Fa molt bona pinta i és ben senzill, ens agrada!
Avui al bloc d’Esfruita us portem una notícia que esperàvem amb candaletes per anunciar-vos. Isma Prados va entregar una cistella de Esfruita.com al guanyador del 4t Concurs de la Festa del Senglar de Sant Aniol de Finestres. Més informació a: http://www.esfruita.com/assessorem/isma-prados-entrega-una-cistella-de-esfruita-al-guanyador-del-4t-concurs-de-la-festa-del-senglar-de-sant-aniol-de-finestres
Us felicito per la bona notícia i gràcies pel comentari.
Siauuuu.