Torrades d’estiu

Torrades d'estiu

Torrades d’estiu

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 4 Llesques de pa de pagès
  • 1 Carbassó gros o dos de petits
  • 1 Bandeja de xampinyons
  • Tomacó
  • Formatge de cabra
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Rentarem i tallarem el carbassó a daus, el fregirem amb oli fins que sigui tou i el reservarem.

Netejarem els xampinyons, els laminarem i els courem a la mateixa paella del carbassó, quan s’hagin begut el suc li ajuntarem el carbassó, ho salpebrarem i ho deixarem un minut més tot junt.

Preescalfarem el forn a 220º.

Posarem les llesques en una plàtera, les sucarem amb tomàquet, a sobre ho cobrirem amb la barreja i per últim hi posarem el formatge de cabra. Ho courem al forn fins que el formatge es comenci a gratinar, uns 10 minuts més o menys.

I també hauries de tastar...
  • Netejarem els xampinyons, els laminarem i els reservarem. Tallarem el formatge a làmines fines....

  • En una paella que no s'enganxi hi posarem una mica d'oli, i quan sigui calent hi tirarem la barreja d'ou i verdures tot remenant amb una forquilla de fusta...

  • Per preparar els creps, barrejarem la farina tamisada amb els ous, la llet, la mantega fosa, sal i pebre. Ho passarem per la batedora i el perfumarem amb un polsim de nou moscada i deixarem reposar la...

  • Sobre el pernil posarem una capa de pa de motlle, la sucarem bé amb el tomàquet i al damunt hi posarem la truita....

  • Rentarem el carbassó, li traurem les puntes i el tallarem ben prim com per fer un carpaccio, l'emplatarem, escamparem els encenalls de parmesà per sobre i ho regarem amb la preparació de la vinagreta...

Deixa un comentari