Dificultat: fàcil
Ingredients
- 500 g. Cigrons
- 1 Ceba petita
- 2 Cullerades de tomàquet fregit
- 1 Ou dur
- 1 Gra d’all
- 8 ó 10 Avellanes
- Brou (que pot ser de pastilla)
- Oli
Preparació
En una cassola amb una mica d’oli es fregeix la ceba tallada petita, quan comença a enrossir hi afegim el tomàquet fregit i tot seguit els cigrons escorreguts.
A part farem una picada al morter amb el gra d’all, les avellanes i el rovell de l’ou dur. Afegirem una mica de brou a la picada per desfer-la, i tirarem tot el conjunt amb els cigrons, afegint-hi una mica més de brou i deixant-ho bullir uns 10 minuts tot junt. Per acabar tallarem la clara de l’ou i també li posarem.
Hem provat la recepta i és boníssima. Nosaltres hem variat una mica les proporcions, ja que hem fet un ou dur per persona.
Voleu veure com ens ha quedat, o altres receptes que també preparem? Visiteu: http://www.olialsetrill.blogspot.com
SUPER BONS, JO EN LLOC DE SAL, HE AFEGIT VIRUTETAS DE PERNIL, APART DEL OU ¡¡¡¡BONISIMMMS!!!!!
Mmmmm. ho provaré jo també amb les virutetes
Adeusiau
jo els efet amb el ou i les virutes i bunisims
També ho provaré amb les virutetes, segur que deu estar boníssimmmm.