Dificultat: fàcil
Ingredients per 4 persones
- 1 Conill
- 1 Llesca petita de pa
- 1 Ceba
- 3 Grans d’all
- 3 Branques de julivert
- Oli, sal i pebre
Preparació
Tallarem el conill a trossos i el rentarem ben net.
Pelarem i tallarem la ceba en juliana, traurem la pell dels alls i els deixarem sensers.
En una cassola amb oli fregirem la llesca de pa ben rossa, traurem el pa, i amb el mateix oli fregirem la ceba, el julivert i els alls tot junt fins que s’estovi. Després ho triturarem junt amb el pa i un cullerot d’aigua.
Salpebrarem el conill i l’enrossirem amb el mateix oli de la cassola, a continuació hi afegirem la picada i deixarem que es cogui a foc sua entre tres quarts d’hora a una hora, fins que sigui tou. Ho provarem i rectificarem la sal si cal.
Aquest plat queda molt bé si fem unes patates pre-fregides i les posem els últims 5 minuts de cocció.
Quin plat!
Gràcies per la recepta
Gràcies amb tu p’el comentari i espeo que et quedi bó.
I nosaltres a règim, quina meravella de guisadet, aquest conill diu menja’m!
Bé, de tant en tan ens el podem saltar el règim.
Siau…..
Hola!!
El pròxim dia 28 tenim previst obrir un nou bloc gastronómic, l’idea principal, es donar a coneixer els blocs catalans, i de parla catalana, per tal de donarlos a conèixer al màxim de gent possible, també intentarem promocionar la gastronomia catalana, tot aquell que així ho dessitji podrà pasrticipar-hi, ja sigui, enviantnos receptes, recomanant un bon llibre, un restaurant de la seva localitat, actes gastronómics de la seva provoncia, mercats, botigues, escoles de cuina o qüelcom cosa que trobi interessant per compartir amb la resta del món, publicarem la recomanació gustossos, donant el nom del bloc que ho recomana i afegint un link al seu espai.
L’apartat de gastroblocs el farem per províncies, per aquest moyiu t’escric aquestes línies, dons no he sigut capaç de llegir en lloc a quina provincia pertany el teu espai per afegirlo a la llista.
Agraïriem ens enviessis un mail aclarints els nostrs dubtes.
Gràcies per el teu temps, i dispensa per haver posat aquest tema per aqui, no he vist cap adreça de contacte.
Salut!
Gastropuntcat.
gatropuntcat(arroba)gmail.com