Dificultat: mitjana
Ingredients per 4 persones
- 4 Lloms de bacallà dessalat o al punt de sal
- 4 Carxofes
- 2 Ous bullits
- 1 Cabeça d’alls
- 1 Llesca de pa
- Una mica de julivert
- 10 Avellanes o ametlles
- Panses i pinyons
- Farina i oli
Preparació
Talles la carxofa a trossos petits i la poses amb l’oli a la cassola per tal que es vagi fent una mica. Enfarines el bacallà i el poses junt amb la carxofa, un moment d’un costat i el gires. Fiques les panses i els pinyons i els hi dones un parell de voltes.
Hi fiques la picada amb suficient líquid per tal que bulli uns 10 minuts. Al final hi afegeixes els ous bullits oberts pel mig.
Per la picada
Fregeixes la llesca de pa, els alls pelats i el julibert, peles i piques les avellanes en un morter, junt amb el pa fregit, els alls i el julibert, hi barreges aigua i ho poses a la cassola.