Dificultat: mitjana
Ingredients per 3 o 4 persones
- Un filet de porc
- 2 Tomacons
- 1 Ceba
- 2 Grans d’all
- 1 Pastanaga
- Oli, sal i pebre negre
- 1/2 Got de conyac
- 1/2 Got d’aigua
Preparació
Demanarem a la carnissera un lligat de filet de porc farcit al gust, aquest és de bacó i formatge, també pot ser de trinxat amb pinyons i poma, o d’altres.
Salpebrarem el filet. Pelarem i tallarem totes les verdures a trossos.
En una cassola amb oli enrossirem el filet, afegirem les verdures tallades, un polsim de sal, el conyac i l’aigua. Deixarem que es cogui a foc lent més o menys una hora, ho punxarem i si ja no surt suc ja serà cuit.
Retirarem el filet i el deixarem refredar, mentrestant triturarem totes les verdures, si queden massa espesses hi posarem una mica d’aigua.
Quan el filet sigui fred el tallarem a talls d’un centímetre més o menys, el posarem en una cassola amb el suc i li farem un xup xup durant 3 o 4 minuts.