Llobarro al forn

Llobarro al forn

Llobarro al forn

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 4 Llobarros de ració
  • 4 Patates
  • 1 o 2 Cebes segons la mida
  • Vi blanc o Cava
  • Oli, sal i pebre blanc

Preparació

S’escalfa el forn a 220º durant 10 minuts.

Una vegada hagis pelat les patates, les talles a làmines d’un centímetre més o menys, i omples tot el fons de la platera. A sobre hi poses la ceba tallada a juliana i l’oli, i ho deixes 10 minuts al forn. Quan vegis que les patates comencen a estobar-se, hi afegeixes els llobarros previament salpebrats. Ho deixes coure 20 minuts més i els hi dons la volta a mitja cocció tirant-li un bon raig de vi blanc o cava.

I també hauries de tastar...
  • En una plàtera amb oli posarem les patates, les cebes, fines herbes, sal i pebre, i ho deixarem coure al forn uns 15 minuts....

  • Espolsarem els llobarros amb el preparat de fines herbes, un polsim de sal i un rajolí d'oli, i els enfornarem durant 8 o 10 minuts....

  • Tallarem el conill a 4 parts i el salpebrarem. Pelarem les patates i les tallarem a làmines d'1 centímetre més o menys. Prepararem una plàtera de forn amb el fons d'oli, a sobre hi posarem les patates...

  • Peleu els alls i els poseu sencers amb oli en una cassola o paellera. Els deixeu cremar, és a dir, fins que estiguin ben negres....

  • Una vegada s'ha tret el plomissol de l'ànec, es sala bé, es posa en una greixonera o platera fonda amb l'oli, la branca de canyella, un gotet d'aigua, tot regat generosament amb el conyac....

Deixa un comentari