Dificultat: el·laborat
Ingredients
- 1 Kg. Porc senglar
- 2 Cebes
- 1 Cabeça d’alls
- 2 Fulles de llorer
- 1 Presa de xocolata negre
- Verdures variades
- 3/4 l. Vi negre
- 1 Got d’aigua
- Sal i oli
Preparació
Tallarem el senglar a daus i el deixarem marinar 24 hores amb vi negre que el cobreixi i les verdures que poden ser pastanaga, porros, llorer, farigola, etc.
Un cop marinat l’escorrerem i el posarem en una cassola junt amb l’oli, la sal, el llorer, els alls, aigua i vi negre que el cobreixi i deixarem que es cogui a foc suau durant més o menys 2 hores. A mitja cocció afegirem la ceba tallada en juliana i la presa de xocolata. Comprovarem que el tall estigui tou o si convé afegirem més aigua i el deixarem una estona més.
Si es vol es pot acompanyar amb unes patates cantelludes fregides a part i afegides als últims 10 minuts de cocció.