- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Filet de porc farcit de bacó i formatge

Filet de porc farcit de bacó i formatge [1]

Filet de porc farcit de bacó i formatge

Dificultat: mitjana

Ingredients per 3 o 4 persones

Preparació

Demanarem a la carnissera un lligat de filet de porc farcit al gust, aquest és de bacó i formatge, també pot ser de trinxat amb pinyons i poma, o d’altres.

Salpebrarem el filet. Pelarem i tallarem totes les verdures a trossos.

En una cassola amb oli enrossirem el filet, afegirem les verdures tallades, un polsim de sal, el conyac i l’aigua. Deixarem que es cogui a foc lent més o menys una hora, ho punxarem i si ja no surt suc ja serà cuit.

Retirarem el filet i el deixarem refredar, mentrestant triturarem totes les verdures, si queden massa espesses hi posarem una mica d’aigua.

Quan el filet sigui fred el tallarem a talls d’un centímetre més o menys, el posarem en una cassola amb el suc i li farem un xup xup durant 3 o 4 minuts.