Canelons de peix

Canelons de peix

Canelons de peix

Dificultat: elaborat

Ingredients per 6 persones

  • 20 Plaques de canelons
  • 3/4 Kg. de peix de roca
  • 2 Caps de lluç
  • 1 Rap petit
  • 3 Pastanagues
  • 2 Cebes
  • 1 Porro
  • 1 Tros d’api
  • 200 g. Tomàquet fregit
  • Nata líquida
  • Flocs de puré de patata
  • Oli, mantega i sal

Preparació

Poses uns 5 litres d’aigua, tot el peix, amb oli, sal, les verdures tallades i el tomàquet fregit. Ho fas bullir durant 3/4 d’hora i ho coles. Del caldo de colar en fas una sopeta. Treus totes les espines del peix i junt amb les verdures ho xafes tot. Ho poses en una paella amb un tall de mantega i nata líquida, i fas que vagi bullint tot remenant i afegint-hi nata fins que quedi ben homogeni. Ho treus del foc i hi tires per sobre els flocs del puré de patata instantani. Ho remenes tot bé i ho deixes refredar.

Prepares les plaques de canelons segons les instruccions, i ja els pots farcir. Hi poses la salsa de betxamel i el formatge i ho gratines al forn.

I també hauries de tastar...
  • Bulliu les plaques de canelons tal com posa al paquet. I ja els podeu omplir amb els espinacs, a sobre s'hi posa la beixamel i el formatge ratllat pel damunt i ja els podeu posar a gratinar al forn....

  • Esmicolem el bacallà i pelem i tallem les gambes a trossos. Sofregim la ceba i quan sigui tova hi posem el bacallà esmicolat, deixant que es cogui fins que absorbeixi tota l'aigua que va deixant....

  • En una cassola amb oli posem tot el tall junt amb les cebes a trossos, les fulles de llorer i ho salem. Deixarem que cogui una hora i mitja a foc suau, a mitja cocció ho regarem amb conyac....

  • Començarem per netejar la part dura de les carxofes, les tallarem a quarts i les posarem amb aigua i un polsim de farina perquè no ennegreixin. ...

  • Per fer la salsa, poseu 4 o 5 grans d'all pelats junt amb 4 pebrots del piquillo i poseu-los amb oli en una paella durant uns minuts....

Deixa un comentari