Quatllada de nous

Quatllada de nous

Quatllada de nous

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 1/4 Kg. Nous moltes
  • 1/4 Kg. Sucre
  • 4 Cullerades de cacau en pols
  • 6 Ous

Preparació

Barrejarem bé tots els ingredients, els posarem en un motlle al forn prèviament escalfat a 180 graus. Ho deixarem uns 40 minuts aproximadament, ho punxarem per veure si el pal surt sec i ja es pot retirar del forn.

I també hauries de tastar...
  • Untarem un motlle rectangular amb oli o mantega, hi abocarem el preparat i el courem al forn durant 40 o 45 minuts. L'anirem punxant, i quan l'escuradents ja surti sec ja estarà cuit....

  • Posarem el formatge una estona al congelador perquè agafi consistència, el tallarem a quadrets i muntarem l'amanida de la següent manera...

  • Es posa tot en un recipient, es tritura amb una batedora, i si cal s'hi afegeix més oli. Es guarda a la nevera força temps....

  • Partim l'alvocat pel mig, hi traiem el pinyol, el pelem i el tallem a trossos. Pelem i tallem també la poma, escorrem la llimona per sobre la poma perquè no s'oxidi (es faci negre)....

  • Desfarem la xocolata amb una cullerada d'aigua al microones tenint cura que no es cremi. A part desfarem la mantega durant 30 segons i l'ajuntarem amb la xocolata....

2 Responses to “Quatllada de nous”

  1. ESfruita ha dit:

    Quin postra més apetitós! Se’ns fa la boca aigua!

    Nosaltres avui al bloc d’ESfruita proposem un aperitiu molt especial: torradetes amb maduixes, plàtan i camembert. http://www.esfruita.com/assessorem/torradetes-amb-maduixes-platan-i-camembert

    Però primer de tot ens presentarem, som ESfruita, una botiga online de fruites i verdures de qualitat. I et convidem a què entris a la nostra pàgina web per conèixer els nostres productes: http://www.esfruita.com

    També et volíem informar de què si cliques “m’agrada” a la pàgina de Facebook d’ESfruitafacebook.com/Esfruita tindràs un 5% de descompte en la primera compra a més a més del fuet de regal per la primera compra. I amb una compra superior a 30€, et regalem una ampolla d’Oli de Pau.

Deixa un comentari