Full farcit d’ou i espàrrecs verds

Full farcit d'ou i espàrrecs verds

Full farcit d'ou i espàrrecs verds

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 1 Base de pasta fresca de full
  • 1 Manat d’espàrrecs verds (poden ser congelats)
  • 8 Ous
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Preescalfarem el forn a 220º.

Tallarem la pasta de full en 4 trossos, la courem amb el mateix paper de forn fins que sigui ben rossa i la reservarem.

Tallarem els espàrrecs a trossos de 3 centímetres més o menys, els saltejarem amb oli en una paella fins que comencin a estovar-se i els salpebrarem.

Batrem els ous amb sal i pebre, els ajuntarem amb els espàrrecs fent un remenat tenint cura que no es coguin massa.

Amb la punta d’un ganivet obrirem els triangles i els farcirem amb el remenat, els podem decorar al nostre gust, per exemple amb olivada, vinagre balsàmic, etc.

I també hauries de tastar...
  • Fem un sofregit amb l'oli, la pastanaga i el porro tallats petits. Quan comenci a enrossir-se hi afegim els espàrrecs i les gambes tot tallat....

  • A continuació hi afegirem les favetes i un polsim d'all i julivert, ho deixarem tot junt 3 o 4 minuts més...

  • La pasta de full la ratllarem amb la punta d'un ganivet per tal que no s'infli com un globus, i la introduirem al forn fins que sigui rossa. Quan s'hagi refredat la cobrirem amb la crema i els maduixots...

  • Batrem l'ou i hi pintarem la pasta amb un pinzell, posarem els pinyons per sobre, les enfornarem uns 10 minuts i quan siguin rosses les traurem....

  • A continuació tireu-hi l'arròs i remeneu-lo durant 2 o 3 minuts per sofregir-lo una mica. Després afegiu-hi el vi blanc i deixeu que s'evapori tot remenant. Avoqueu-hi un cullerot de brou bullint i...

2 Responses to “Full farcit d’ou i espàrrecs verds”

  1. bojosperlacuina ha dit:

    M’encanta la combinació!

Deixa un comentari