Conill al ajillo

Conill al ajillo

Conill al ajillo

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 1 Conill a trossos
  • 1 Cabeça d’alls
  • 3 Patates
  • Conyac
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Rentem i salpebrem el conill i el posem amb força oli a la cassola junt amb els alls amb pell i fent-lis un tall al mig. Deixem que es vagi fent a foc suau.

Mentre estant, pelem les patates i les tallem a trossos no gaire grans, les afegim al conill i ho reguem tot amb conyac. Quan veiem que les patates estiguin toves ja està cuit.

I també hauries de tastar...
  • Es talla el conill a trossos, es salpebre i es posa en una cassola de fang, junt amb l'oli, la branca de farigola, una cabeça d'alls més 4 o 5 grans fent-lis un tall al mig....

  • Tallarem el conill a 4 parts i el salpebrarem. Pelarem les patates i les tallarem a làmines d'1 centímetre més o menys. Prepararem una plàtera de forn amb el fons d'oli, a sobre hi posarem les patates...

  • Tallarem el conill a trossos petits, el netejarem, salpebrarem i a continuació el posarem a rostir en una cassola amb una mica d'oli. Mentrestant posarem el litre d'aigua al foc i quan bulli escaldarem...

  • Salpebrarem el conill i l'enrossirem amb el mateix oli de la cassola, a continuació hi afegirem la picada i deixarem que es cogui a foc sua entre tres quarts d'hora a una hora, fins que sigui tou....

  • Netejarem i tallarem el conill reservant-ne el fetge, el salpebrarem, l'enrossirem en una cassola amb oli i el reservarem....

Deixa un comentari