Orada a la marinera

Orada a la marinera

Orada a la marinera

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 4 Orades
  • 4 Gambes
  • 1 Ceba
  • 2 Grans d’all
  • 1 Branca de julivert
  • 200 g. Tomàquet fregit
  • 3 Patates
  • 1 l. Fumet de peix
  • 1 Got de vi blanc
  • Oli, sal i pebre blanc

Preparació

Escalfarem el fumet i pre-fregirem les patates a làmines.

Mentrestant, en una cassola o paella sofregirem la ceba i els alls trinxats, afegirem el tomàquet fregit, les orades, el vi i el fumet ja calent.

Deixarem que cogui 10 minuts i les tombarem, afegirem les gambes, ho salpebrarem, li espolsarem el julivert picat i les patates fregides deixant que cogui tot junt 10 minuts més.

I també hauries de tastar...
  • En una plàtera amb oli posarem les patates, les cebes, fines herbes, sal i pebre, i ho deixarem coure al forn uns 15 minuts....

  • Talleu la ceba i els alls, ho posem amb oli en una cassola i ho sofregim. Quan la ceba estigui transparent hi posem el tomàquet fregit i a continuació les cloïsses....

  • Posarem la planxa al foc i quan sigui ben calenta la regarem amb oli, hi posarem les orades 10 minuts per cada costat....

  • Bullirem el bacallà durant 3 minuts, l'escorrerem i li traurem la pell i les espines. El trinxarem bé i li afegirem l'ou, la molla de pa remullada amb llet, la farina, sal, pebre, un polsim de canyella...

  • Demanarem a la peixatera que al netejar les sèpies ens hi deixi la tinta de una. Tallarem les sèpies a daus i reservarem la tinta....

Deixa un comentari