Dificultat: fàcil
Ingredients
- 125 g. Xocolata per fondre
- 1 Cullerada sopera d’aigua
- 125 g. Mantega
- 125 g. Sucre
- 80 g. Nous trencades
- 3 Ous
- 3 Cullerades de llet
- 80 g. Farina
- 1/2 Sobre de llevat
Preparació
Desfarem la xocolata amb una cullerada d’aigua al microones tenint cura que no es cremi. A part desfarem la mantega durant 30 segons i l’ajuntarem amb la xocolata.
En un bol barrejarem tots els altres ingredients, ben treballats perquè no quedin engrunes i li afegirem la xocolata procurant quan estigui freda.
Untarem amb mantega un motlle per microones, posarem la barreja i la deixarem coure 6 minuts a potència màxima (850 watts), i ho deixem dins 5 minuts més de repòs. Passat aquest temps ja podem obrir el microones que ja estarà al punt.
Un cop fred ja el podem desemmotllar que ja és a punt per menjar.