Dificultat: el·laborat
Ingredients per 4 persones
- 1/2 Kg. Tripa de vedella
 - 1/2 Kg. Pota de vedella
 - 1 Tros de morro
 - 1 Tros de cap
 - 1 Ceba
 - 1 Cabeça d’alls
 - Sal i aigua
 
Preparació
Ho bullirem tot junt a l’olla a pressió durant 45 minuts, o els podem comprar ja bullits, en aquest cas preguntarem al comerciant si encara cal coure’ls una estona més.
Ingredients per la salsa
- 1 Ceba
 - 1 Gra d’all
 - 400 g. Tomàquet
 - 1 Fulla de llorer
 - 1 Got de vi blanc
 - 1 Xoriç picant
 - Sal i oli
 
Preparació
Farem un sofregit amb la ceba, l’all trinxat, el xoriç i finalment el tomàquet, hi posarem el got de vi blanc i a continuació la tripa (callos), la fulla de llorer i aigua que més o menys els cobreixi. Ho salarem i ho farem coure tot junt 15 o 20 minuts més.







        
        
        
        
                
                
                
                
                
Bona descoberta d’aquest blog, però a aquestes hores m’ha agafat una gana de por!!!
Una cordial salutació.
Grácies Albert p’el téu comentari, que vagi de gust el apat i fins aviat