Amanida d’endívies i cabdells

Amanida d'endívies i capdells

Amanida d'endívies i capdells

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • Endívies
  • Cabdells
  • Pastanaga
  • Blat de moro
  • Maduixots
  • Vinagre de Mòdena
  • Balsàmic de Mòdena glacé
  • Oli i sal

Preparació

Treus la part dura dels cabdells i els poses amb aigua, els escorres i els talles en 4 trossos. Les endívies també les talles en 4 trossos. Peles les pastanagues i les talles a rodanxes. Neteges els maduixots i els talles pel mig.

Vas alternant troços de capdells i d’endívies, al mig hi poses el blat de moro i pel voltant la pastanaga i els fresons. Ho amaneixes amb sal oli i vinagre i ho pintes amb el balsàmic.

I també hauries de tastar...
  • Tallarem totes les verdures molt petites i les barrejarem amb l'oli, el vinagre, la soja, les favetes i ho salpebrarem. Aquesta vinagreta queda millor si es deixa reposar o es prepara d'un dia per l'altre....

  • Començarem tallant totes les hortalisses molt petites, escorrerem les favetes i ho barrejarem tot amb la vinagreta deixant-ho macerar 24 hores a la nevera....

  • Escorres i passes per aigua les llenties. Talles el pebrot, la ceba, els tomàquets, la pastanaga, els cogombrets i les anxoves tot ben petit. Ho barreges amb les llenties junt amb la tonyina, la tàpera...

  • Escorres les seques, les passes per aigua, i talles totes les verdures petites. Ho ajuntes tot i hi poses la tonyina, les olives i una mica d'olivada diluïda amb oli....

  • Es bullen els ous 10 minuts i es refreden perquè el cercle del rovell no quedi fosc, es tallen pel mig en vertical, es separen els rovells i s'ajuntent amb la tonyina i la maionesa aixafant-ho amb una...

Deixa un comentari