Dificultat: mitjana
Ingredients
- Pa de motlle sense crosta
- Tonyina
- Enciam
- Pastanaga
- Pebrot escalivat
- Tomàquet fregit
- Maionesa
Preparació
Poses el pa de motlle en un recipient (pot ser rectangular, quadrat o rodó, al gust de cadascú) i l’empastifes de tomàquet fregit. Xafes la tonyina junt amb la maionesa fins que quedi una pasta fina, ho reparteixes per sobre del tomàquet i poses un altre capa de pa de motlle i ho tornes a repetir. Per acabar ho tapes amb un altre capa de pa de motlle, ho pressiones tot una mica i ho deixes a la nevera fins l’endemà.
Ho desemmotlles i per sobre i pels costats ho empastifes amb maionesa. Talles l’enciam ben petit, ralles la pastanaga i ho vas repartint per sobre i pels costats tot enganxant-ho amb la maionesa i finalment ho decores amb el pebrot.
També s’hi pot ratllar un ou dur per sobre i decorar-ho amb olives, segons la teva imaginació.