- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Pastís de tonyina “lechuguino”

Pastís de tonyina "lechuguino" [1]

Pastís de tonyina "lechuguino"

Dificultat: mitjana

Ingredients

Preparació

Poses el pa de motlle en un recipient (pot ser rectangular, quadrat o rodó, al gust de cadascú) i l’empastifes de tomàquet fregit. Xafes la tonyina junt amb la maionesa fins que quedi una pasta fina, ho reparteixes per sobre del tomàquet i poses un altre capa de pa de motlle i ho tornes a repetir. Per acabar ho tapes amb un altre capa de pa de motlle, ho pressiones tot una mica i ho deixes a la nevera fins l’endemà.

Ho desemmotlles i per sobre i pels costats ho empastifes amb maionesa. Talles l’enciam ben petit, ralles la pastanaga i ho vas repartint per sobre i pels costats tot enganxant-ho amb la maionesa i finalment ho decores amb el pebrot.

També s’hi pot ratllar un ou dur per sobre i decorar-ho amb olives, segons la teva imaginació.