Fideus amb carxofa, xampinyons i costella

Fideus amb carxofa, xampinyons i costella

Fideus amb carxofa, xampinyons i costella

Dificultat: mitjana

Ingredients per 3 persones

  • 250 g. Fideus
  • 1 Costella de porc trossejada
  • 2 Carxofes
  • 12 Xampinyons
  • 1 Ceba
  • 3 Cullerades soperes de tomàquet fregit
  • Anou moscada
  • 1 Rajolí d’anís
  • 500 ml. Brou
  • Sal i oli

Preparació

Sofregirem la costella, mentrestant tallarem la ceba petita, la part tendra de les carxofes, i els xampinyons a octaus.

Quan la costella sigui rossa posarem la ceba que es vagi fent a foc suau. A continuació la carxofa i els xampinyons fins que comencin a estovar-se, seguidament el tomàquet, un polsim de sal i un d’anou moscada, els fideus i el brou. Ho deixem que bulli fins que s’hagi begut tot el suc.

Abans d’apagar el foc els reguem amb un rajolí d’anís, ho deixem un minut més i ja estaran al punt.

I també hauries de tastar...
  • Poseu oli a la cassola i sofregiu la costella prèviament salada. Quan estigui rossa hi poseu els alls sencers i pelats, a continuació la ceba tallada petita, i quan aquesta estigui transparent hi afegiu...

  • En una paella o cassola ample amb oli, sofregirem la costella, quan comenci a enrossir hi posarem la sèpia i la melsa, salpebrarem i deixarem que es vagi fent....

  • Pelarem les pastanagues i rentarem tota la resta de verdures. Tallarem el carbassó, les pastanagues, el porro, el pebrot i la ceba a bastonets, i laminarem els xampinyons....

  • En una paella amb oli començarem sofregint els calçots o ceba, hi anirem afegint la resta de verdures deixant que s'estovin una mica....

  • Com que les sèpies són tendres no els hi cal gaire cocció, les anirem punxant i quan comencin a estovar-se incorporarem els xampinyons i les carxofes deixant-ho tot junt fins que sigui tou....

Deixa un comentari