Rosquilles

Rosquilles

Rosquilles

Dificultat: mitjana

Ingredients

  • 1 Ou
  • 250 ml. Llet
  • 250 g. Sucre
  • 250 ml. Anís
  • 250 ml. Oli
  • 1 Cullerada de royal
  • 1,2 Kg. Farina

Preparació

Posarem tots els ingredients en un vol, els remenarem i anirem afegint la farina treballant-la fins obtenir-ne una massa espessa.

En una paella escalfarem força oli i quan sigui ben calent, anirem tirant la pasta en petites porcions en forma d’anella. Un cop ben rosses i a mida que les anem traient, les arrebossarem amb sucre.

I també hauries de tastar...
  • Començarem posant tots els ingredients menys la farina i el royal, els remenarem amb les mans tombant sempre cap el mateix costat. Tot seguit hi anirem posant la farina i el royal tot remenant fins que...

  • quan bull es treu la llimona i es tira tota la farina de cop, s'aparta del foc i es remena ràpidament amb una espàtula fins que la pasta quedi molt fina, després es torna a posar al foc remenant sense...

  • Excepte la matafaluga, els pinyons i l'anís, posarem la resta d'ingredients en un bol i els batrem amb el túrmix, quan estigui la pasta ben fina afegirem la matafaluga....

  • Netejarem els xampinyons, els tallarem a trossos, els salpebrarem i els saltejarem en una paella amb oli, afegirem la farina i poc a poc la llet fins que quedi una pasta....

  • Untarem un motlle rectangular amb oli o mantega, hi abocarem el preparat i el courem al forn durant 40 o 45 minuts. L'anirem punxant, i quan l'escuradents ja surti sec ja estarà cuit....

2 Responses to “Rosquilles”

  1. Estic contenta de poder ampliar coneixaments de cuina.Gràcies

Deixa un comentari