Dificultat: mitjana
Ingredients
- 200 g. Xocolata per fondre
- 100 g. Sucre
- 100 g. Mantega
- 75 g. Farina
- 75 g. Nous
- 3 Ous
- 1 Sobre de Royal
Preparació
Escalfarem el forn a 160 graus, mentre estant fondrem la xocolata amb la mantega al bany maria o al microones, afegirem el sucre, els ous batuts, i les nous a trossos petits. Ho barrejarem tot bé i a continuació hi posarem la farina i el Royal.
Untarem un motlle rectangular amb oli o mantega, hi abocarem el preparat i el courem al forn durant 40 o 45 minuts. L’anirem punxant, i quan l’escuradents ja surti sec ja estarà cuit. El desemmotllarem quan es refredi.
Ai, els brownies, com agraden a tothom! Tu l’has brodat, i amb nous, quina delícia. Un petó.
Ja he vist que vosaltres en teníu un amb festucs i deu estar per llepar-se els dits, llàstima que tot lo bó sigui pecat o engreixi. Que tingueu un bon dia.
You post great articles. Bookmarked !
Ens ha agradat molt el bloc, ha estat tot un descobriment per a uns amants del bon menjar com nosaltres!
El brownie espectacular si es serveix acompanyat de gelat de vainilla una mica desfet…mmmhh!!
De fet encara esta millor, si reguem el gelat amb xocolata calenta.
Una abraçada.