Dificultat: mitjana
Ingredients per 4 persones
- 4 Talls de bacallà
- 1 Pot de seques
- 2 Pebrots de romesco
- 1 Cabeça d’alls
- 1 Punta de bitxo
- 12 Avellanes
- 12 Ametlles
- 1 Llesca de pa
- Pebre vermell
- Farina
- Oli
Preparació
Enfarinarem el bacallà i el fregirem amb oli abundant fins que estigui ros, i el posarem en una cassola.
Amb el mateix oli de fregir el bacallà fregirem el pa, els alls pelats, el bitxo i els pebrots de romesco, ho triturarem tot junt amb les avellanes, les ametlles i 1/2 litre d’aigua. Quan la picada estigui ben fina ho abocarem a la cassola on hi ha el bacallà deixant que bulli de 5 a 10 minuts tot junt, ho tastarem per si cal rectificar la sal i ja ho podrem servir.
Una recepta de categoria, per sucar-hi tot el pa del món. Gràcies per compartir la recepta amb tots nosaltres. Salut.
Ja veig que sempre esteu a l’aguait,grácies p’els vostres comentaris i fins aviat.