Lasanya de salmó i verduretes

Lasanya de salmó i verduretes

Lasanya de salmó i verduretes

Dificultat: mitjana

Ingredients per 6 persones

  • 500 g. Salmó
  • 18 Plaques de canelons
  • 2 Porros
  • 3 Pastanagues
  • 1 Carbassó
  • 1 Ceba
  • 200 ml. Nata líquida
  • Salsa beixamel
  • Formatge ratllat
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Tallarem totes les verdures ben petites, les salpebrarem i les courem en una paella amb oli a foc suau.

Mentrestant traurem la pell del salmó, el tallarem a trossos petits i l’ajuntarem amb les verdures, ho deixarem coure tot remenant 3 o 4 minuts més i a continuació l’hi posarem la nata líquida, deixarem que continuï la cocció i quan comenci a espessir apagarem el foc i ho reservarem.

Bullirem les plaques i procedirem a muntar la lasanya, començarem posant una capa de plaques, una de farciment, plaques, farciment i per acabar una de plaques.

Per últim ho cobrirem amb la Salsa beixamel i el formatge ratllat i ho gratinarem.

I també hauries de tastar...
  • Mentrestant traurem la pell del salmó, el tallarem a trossos petits i l'ajuntarem amb les verdures, l'anirem aixafant amb una forquilla per tal que s'esmigroni....

  • En una plàtera pel forn hi posarem una mica de beixamel al fons, al damunt anirem alternant plaques de pasta i del farciment d'espinacs i ànec....

  • Bullirem els espinacs i els escorrerem bé; les gambes , que poden ser congelades, les descongelarem i tallarem a trossos petits. Triturarem les varetes de cranc junt amb la nata líquida....

  • Després hi afegeixes el carbassó, la carxofa i per últim el pot de bolets. Ho deixes coure tot junt una bona estona, ho salpebres i li poses un polsim d'all i julivert sec. Li dones un parell de voltes,...

  • Passats 8 o 10 minuts el traurem, retirarem el salmó i amb el suc restant hi posarem un raig de nata líquida i el farem bullir al foc fins que comenci a espessir....

Deixa un comentari