Dificultat: mitjana
Ingredients per 4 persones
- 4 Entrecots
- 20 g. de mantega
- 2 Cullerades d’oli
- 1/2 Cullerada de farina
- Un raig de conyac o xerez
- 1 Cullerada de mermelada de gerds
- 1/4 de litre de brou
- Sal i pebre negre
Preparació
Salpebreu el entrecots i els poseu a la paella junt amb la mantega i l’oli. Ho deixeu coure uns minuts per cada costat fins que quedi al vostre gust. Retireu, lamineu i reserveu els entrecots.
Amb el mateix oli hi afegiu la farina i la deixeu fins que quedi rosseta. Tireu el raig de conyac o xerez i la cullerada de mermelada de gerds. Afegiu el brou i que vagi bullint fins que es redueixi la salsa. Ho tasteu i si cal s’hi afegeix una mica de sal al gust. Quan s’hagi espessit una mica ja es pot treure i afegir-la pel damunt dels entrecots.