Pebrots del piquillo freds

Pebrots del piquillo freds

Pebrots del piquillo freds

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • Pebrots del piquillo
  • Ensaladilla
  • Maionesa
  • Ketchup
  • Conyac o Whisky

Preparació

Pots farcir els pebrots amb una ensaladilla i hi poses per sobre una mica de salsa rosa.

Per fer la salsa rosa poses maionesa en un bol, un raig de ketchup i unes gotes de brandi o Whisky. Ho barreges bé i ho tastes, si cal hi afegeixes més ketchup i ho tornes a remenar.

I també hauries de tastar...
  • Per fer la salsa, poseu 4 o 5 grans d'all pelats junt amb 4 pebrots del piquillo i poseu-los amb oli en una paella durant uns minuts....

  • Traurem al pell i les espines del bacallà i l'esqueixarem, farem un sofregit amb la ceba ratllada tenint cura que no es cremi...

  • Les verdures per l'ensaladilla es poden comprar congelades o bé es pot reciclar la verdura sobrant del dia abans tallada ben petita....

  • Es tallen els pebrots, les cebes i l'albergínia a troçets petits. Fiquem el pebrot i la ceba en una paella amb l'oli calent i ho deixem que es vagi fent poc a poc....

  • Enfarinarem el bacallà i el fregirem amb oli abundant fins que estigui ros, i el posarem en una cassola....

Deixa un comentari