Dificultat: mitjana
Ingredients per 4 persones
- 1 Lluç (d’1,3 Kg. aprox.)
- 3 Patates
- 4 Alls
- 2 Bitxos petits (caiena)
- Oli, sal i vinagre
Preparació
Demaneu que us tallin el lluç a rodanxes. Talleu les patates a la “panadera”, és a dir, a làmines, les fregiu i les reserveu. Peleu i lamineu també els alls, els poseu amb bastant d’oli junt amb els bitxos en una paella, quan els alls es comencin a daurar hi tireu un raig de vinagre (vigileu de tapar-ho ràpidament ja que esquitxa força). Ho deixeu un moment que redueixi i ho retireu del foc.
El lluç, una vegada net i salat el feu a la planxa, i un cop fet l’ajunteu amb les patates tirant-hi l’oli amb els alls i els bitxos per sobre.
M’ha agradat molt aquest bloc de receptes de cuina tan ben presentat i variat de plats.
FELICITATS.
Moltes gràcies pel teu comentari Rosa, per nosaltres és molt encoratjador i ens anima a seguir compartint la nostra cuina amb tots vosaltres.
[…] l’oli a la donostiarra, tal com s’explica a la recepta del lluç a la […]