Conill a la caçadora

Conill a la caçadora

Conill a la caçadora

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 1 Conill
  • 1 Llesca petita de pa
  • 1 Ceba
  • 3 Grans d’all
  • 3 Branques de julivert
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Tallarem el conill a trossos i el rentarem ben net.

Pelarem i tallarem la ceba en juliana, traurem la pell dels alls i els deixarem sensers.

En una cassola amb oli fregirem la llesca de pa ben rossa, traurem el pa, i amb el mateix oli fregirem la ceba, el julivert i els alls tot junt fins que s’estovi. Després ho triturarem junt amb el pa i un cullerot d’aigua.

Salpebrarem el conill i l’enrossirem amb el mateix oli de la cassola, a continuació hi afegirem la picada i deixarem que es cogui a foc sua entre tres quarts d’hora a una hora, fins que sigui tou. Ho provarem i rectificarem la sal si cal.

Aquest plat queda molt bé si fem unes patates pre-fregides i les posem els últims 5 minuts de cocció.

I també hauries de tastar...
  • Netejarem i tallarem el conill reservant-ne el fetge, el salpebrarem, l'enrossirem en una cassola amb oli i el reservarem....

  • Tallarem el conill a trossos petits, el netejarem, salpebrarem i a continuació el posarem a rostir en una cassola amb una mica d'oli. Mentrestant posarem el litre d'aigua al foc i quan bulli escaldarem...

  • Tallarem el conill a 4 parts i el salpebrarem. Pelarem les patates i les tallarem a làmines d'1 centímetre més o menys. Prepararem una plàtera de forn amb el fons d'oli, a sobre hi posarem les patates...

  • Es talla el conill a trossos, es salpebre i es posa en una cassola de fang, junt amb l'oli, la branca de farigola, una cabeça d'alls més 4 o 5 grans fent-lis un tall al mig....

  • Rentem i salpebrem el conill i el posem amb força oli a la cassola junt amb els alls amb pell i fent-lis un tall al mig. Deixem que es vagi fent a foc suau....

5 Responses to “Conill a la caçadora”

  1. nuria ha dit:

    Quin plat!
    Gràcies per la recepta

  2. I nosaltres a règim, quina meravella de guisadet, aquest conill diu menja’m!

  3. gastropuntcat ha dit:

    Hola!!

    El pròxim dia 28 tenim previst obrir un nou bloc gastronómic, l’idea principal, es donar a coneixer els blocs catalans, i de parla catalana, per tal de donarlos a conèixer al màxim de gent possible, també intentarem promocionar la gastronomia catalana, tot aquell que així ho dessitji podrà pasrticipar-hi, ja sigui, enviantnos receptes, recomanant un bon llibre, un restaurant de la seva localitat, actes gastronómics de la seva provoncia, mercats, botigues, escoles de cuina o qüelcom cosa que trobi interessant per compartir amb la resta del món, publicarem la recomanació gustossos, donant el nom del bloc que ho recomana i afegint un link al seu espai.

    L’apartat de gastroblocs el farem per províncies, per aquest moyiu t’escric aquestes línies, dons no he sigut capaç de llegir en lloc a quina provincia pertany el teu espai per afegirlo a la llista.

    Agraïriem ens enviessis un mail aclarints els nostrs dubtes.

    Gràcies per el teu temps, i dispensa per haver posat aquest tema per aqui, no he vist cap adreça de contacte.
    Salut!
    Gastropuntcat.

    gatropuntcat(arroba)gmail.com

Respon a bonplat