- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Conill a la caçadora

Conill a la caçadora [1]

Conill a la caçadora

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

Preparació

Tallarem el conill a trossos i el rentarem ben net.

Pelarem i tallarem la ceba en juliana, traurem la pell dels alls i els deixarem sensers.

En una cassola amb oli fregirem la llesca de pa ben rossa, traurem el pa, i amb el mateix oli fregirem la ceba, el julivert i els alls tot junt fins que s’estovi. Després ho triturarem junt amb el pa i un cullerot d’aigua.

Salpebrarem el conill i l’enrossirem amb el mateix oli de la cassola, a continuació hi afegirem la picada i deixarem que es cogui a foc sua entre tres quarts d’hora a una hora, fins que sigui tou. Ho provarem i rectificarem la sal si cal.

Aquest plat queda molt bé si fem unes patates pre-fregides i les posem els últims 5 minuts de cocció.