Coliflor amb beixamel

Coliflor amb beixamel gratinada

Coliflor amb beixamel gratinada

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 1 Coliflor
  • Formatge ratllat
  • Aigua i sal

Preparació

Netegem i tallem la coliflor a trossos petits i la bullim amb abundant aigua amb sal.

Una vegada cuita l’escorrem, preparem una salsa beixamel, la posem per sobre la coliflor, la cobrim de formatge ratllat i la gratinem.

I també hauries de tastar...
  • Deixarem reduir la nata líquida i la posarem per sobre la coliflor, per últim el formatge ratllat i ja ho podem gratinar....

  • Posarem en un olla l'aigua i la sal, i quan bulli hi afegirem la coliflor que haurem tallat i rentat. Deixarem que bulli 20 minuts, i quan estigui tova l'escorrerem....

  • Tallarem les albergínies al llarg a tires d'un centímetre més o menys, les salarem i les deixarem reposar 10 minuts perquè perdin l'aigua....

  • En una plàtera pel forn hi posarem els macarrons i el sofregit tot ben barrejat, per sobre la beixamel i el formatge ratllat, i ja ho podem gratinar al forn....

  • En una plàtera pel forn hi posarem una mica de beixamel al fons, al damunt anirem alternant plaques de pasta i del farciment d'espinacs i ànec....

2 Responses to “Coliflor amb beixamel”

  1. Mercè Amat ha dit:

    Un suggeriment!! si en aquesta recepta s’hi posa , quan ja està fet, uns trossets petits escampats de sobressada i es gratina al forn, procurant que no es cremi sinó només que es desfaci una mica, el resultat és molt més que excel·lent.

    Proveu-ho!!!

Respon a Mercè Amat