- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Arròs de bacallà

Arròs de bacallà [1]

Arròs de bacallà

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

Preparació

Tallarem la cansalada a daus i la daurarem en una cassola amb oli, un cop rossa la retirarem i reservarem. Amb el mateix oli sofregirem el bacallà esmicolat i també el reservarem. A continuació tallarem totes les verdures a trossos petits i les saltejarem a la cassola amb aquest ordre: primer la ceba i l’all, després els pebrots i a continuació els tomàquets ratllats. Afegirem l’arròs i també el sofregirem amb la resta d’ingredients.

Farem bullir el brou de peix i l’afegirem a la cassola junt amb la cansalada i el bacallà. Ho courem a foc viu durant 15 minuts, li espolsarem el julivert i rectificarem la sal si cal. Ho deixarem reposar 5 minuts abans de servir-ho.

Quan és temps de carxofes, 3 o 4 li van molt bé, com també un grapadet de pèsols.