Dificultat: mitjana
Ingredients per 4 persones
- 400 g. Arròs
- 200 g. Bacallà dessalat
- 50 g. Cansalada
- 1/2 Pebrot verd
- 1/2 Pebrot vermell
- 4 Tomàquets
- 1 Ceba
- 2 Grans d’all
- 1 l. Brou de peix
- 2 Bris de safrà
- Julivert cisellat
- Sal i oli
Preparació
Tallarem la cansalada a daus i la daurarem en una cassola amb oli, un cop rossa la retirarem i reservarem. Amb el mateix oli sofregirem el bacallà esmicolat i també el reservarem. A continuació tallarem totes les verdures a trossos petits i les saltejarem a la cassola amb aquest ordre: primer la ceba i l’all, després els pebrots i a continuació els tomàquets ratllats. Afegirem l’arròs i també el sofregirem amb la resta d’ingredients.
Farem bullir el brou de peix i l’afegirem a la cassola junt amb la cansalada i el bacallà. Ho courem a foc viu durant 15 minuts, li espolsarem el julivert i rectificarem la sal si cal. Ho deixarem reposar 5 minuts abans de servir-ho.
Quan és temps de carxofes, 3 o 4 li van molt bé, com també un grapadet de pèsols.