Galtes de porc amb vi negre

Galtes de porc amb vi negre

Galtes de porc amb vi negre

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 4 Galtes de porc
  • 2 Cebes
  • 3 Pastanagues
  • 3 Tomacons
  • Pèsols
  • 1 Fulla de llorer
  • 1 Cabeça d’alls
  • 1/4 l Vi negre
  • 1/4 l Aigua
  • 1 Raig de conyac
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Salpebrem les galtes, tallem les cebes en juliana, pelem i tallem les pastanagues a rodanxes i els tomacons a trossos.

Cobrim el fons amb oli d’una olla ràpida (express), hi posem tots els ingredients excepte els pèsols. Quan l’olla comenci a bullir ho deixem coure 45 minuts.

Per últim bullim els pèsols a part i els hi afegim.

I també hauries de tastar...
  • Es salpebren les galtes i es posen en una cassola amb l'oli i s'enrosseixen. Es talla la ceba en Juliana, la pastanaga a palets i els tomacons a trossos...

  • Un cop marinat l'escorrerem i el posarem en una cassola junt amb l'oli, la sal, el llorer, els alls, aigua i vi negre que el cobreixi i deixarem que es cogui a foc suau durant més o menys 2 hores...

  • Es separen els peus i es passen totes les verdures pel colador premsan-les bé. Es tornen a posar els peus a la cassola junt amb el suc i s'hi afegeix el pot de mongetes....

  • Posarem oli que cobreixi el fons d'una olla exprés i tot seguit els peus de porc, les verdures i la resta d'ingredients excepte les prunes i els pinyons....

  • Retirarem el filet i el deixarem refredar, mentrestant triturarem totes les verdures, si queden massa espesses hi posarem una mica d'aigua....

Deixa un comentari