Truita d’espinacs i cigrons

Truita d'espinacs i cigrons

Truita d’espinacs i cigrons

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 4 Ous
  • 1/2 Kg. d’espinacs congelats
  • 200 g. de cigrons cuits
  • 1 All
  • Sal i oli

Preparació

Bullirem els espinacs amb aigua i sal durant 5 minuts i els escorrerem prement-los bé fins que no surti gens de suc.

Els saltejarem en una paella amb oli junt amb l’all trinxat i un polsim de sal. Tot seguit hi barrejarem els cigrons i ho courem tot junt uns 2 minuts.

Batrem els ous i farem la truita en una altra paella perquè no s’enganxi.

I també hauries de tastar...
  • Es posen els cigrons amb l'oli a la paella, es deixen un parell de minuts i s'hi afegeixen els espinacs, es sala i es tapa....

  • Tallarem el bacó a trossos petits i el sofregirem amb oli, afegirem les panses i pinyons, li donarem un parell de voltes i a continuació posarem els espinacs....

  • Es talla la ceba en juliana, es renten els xampinyons i es laminen, es posa tot junt amb l'oli i la sal en una cassola i es deixa coure a poc a poc....

  • En una paella que no s'enganxi hi posarem una mica d'oli, i quan sigui calent hi tirarem la barreja d'ou i verdures tot remenant amb una forquilla de fusta...

  • En una cassola amb una mica d'oli es fregeix la ceba tallada petita, quan comença a enrossir hi afegim el tomàquet fregit i tot seguit els cigrons escorreguts....

Deixa un comentari