Conill rostit al forn amb fruits secs

Conill rostit al forn amb fruits secs

Conill rostit al forn amb fruits secs

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 1 Conill
  • 1 Canó de canyella
  • Fruits secs variats (pinyons, avellanes, panses, anous, …)
  • Conyac
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Preescalfarem el forn a 220º.

Tallarem el conill en 4 quarts de dalt baix i pel mig i el salpebrarem.

En una plàtera pel forn posarem oli, el conill, la canyella, un bon raig de conyac i 1/2 got d’aigua, el taparem amb paper d’alumini i el deixarem coure durant una hora i quart. Controlarem si és tou i hi afegirem els fruits secs, continuarem la cocció 15 minuts més, retirarem el paper d’alumini i deixarem que cogui uns quants minuts més fins que quedi una mica daurat.

I també hauries de tastar...
  • Es talla el conill a trossos, es salpebre i es posa en una cassola de fang, junt amb l'oli, la branca de farigola, una cabeça d'alls més 4 o 5 grans fent-lis un tall al mig....

  • Tallarem el conill a 4 parts i el salpebrarem. Pelarem les patates i les tallarem a làmines d'1 centímetre més o menys. Prepararem una plàtera de forn amb el fons d'oli, a sobre hi posarem les patates...

  • Posem els rovells en un vol (els ingredients s'han d'anar posant a poc a poc i remenant-ho). Primer hi tirem el sucre, seguit de la llet, l'oli i l'anís, la llimona ratllada, la farina, el sobre de royal...

  • Salpebrarem el conill i l'enrossirem amb el mateix oli de la cassola, a continuació hi afegirem la picada i deixarem que es cogui a foc sua entre tres quarts d'hora a una hora, fins que sigui tou....

  • Tallarem el conill a trossos petits, el netejarem, salpebrarem i a continuació el posarem a rostir en una cassola amb una mica d'oli. Mentrestant posarem el litre d'aigua al foc i quan bulli escaldarem...

Deixa un comentari