Dificultat: mitjana
Ingredients per 4 persones
- 1 Kg. de sèpia grossa
- Patates
- 2 Cebes
- 1 Cabeça d’all
- 3 Tomàquets o tomacons
- 2 Fulles de llorer
- Vi blanc sec
- Oli, sal i pebre blanc
- Una mica d’aigua
Preparació
En una cassola es posen l’oli i la sèpia tallada a trocets que tingui la salsa. Tallem la ceba i es posa junt amb la sèpia, les fulles de llorer, la cabeça d’alls, els tomacons, vi, sal, pebre i una mica d’aigua, i es deixa coure a foc lent fins que la sèpia estigui quasi cuita, afegint-hi més aigua si cal.
Bullim les patates a part, i les ajuntem amb la sèpia per deixar-ho coure tot junt durant 10 minuts més.
Si es vol, també es pot posar tot junt a l’olla a pressió i en uns 15 minuts ho tindrem cuit.
m’agrada aquesta pàgina, porte receptes ràpides i fàcils de prepara. Moltes gràcies
Elena
Gràcies p’el teu comentari.
Una abraçada.