Dificultat: fàcil
Ingredients per 4 persones
- 400 g. Fideus perla
- 2 Costelles de porc tallades petites
- 1 Ceba
- 4 Alls
- 4 Cullerades de tomàquet fregit
- Nou moscada molta
- Brou o aigua (el doble que de fideus)
- 1 Raig d’anís
- Oli i sal
Preparació
Poseu oli a la cassola i sofregiu la costella prèviament salada. Quan estigui rossa hi poseu els alls sencers i pelats, a continuació la ceba tallada petita, i quan aquesta estigui transparent hi afegiu 4 cullerades de tomàquet fregit, un polsim de nou moscada, els fideus i li doneu un parell de voltes tot junt.
Ja hi podeu posar el brou o l’aigua (millor si ja l’heu escalfat abans), ho deixeu a foc mig, rectifiqueu si convé la sal, i ho regueu amb una mica d’anís. Quan s’hagi evaporat el suc ja estan cuits.