Pastís de galetes

Pastís de galetes

Pastís de galetes

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 200 g. Galetes
  • 4 Ous
  • 150 g. Sucre
  • 100 ml. Llet
  • 100 ml. Oli
  • 1 Paquet llevat (royal)
  • Sucre de llustre (glacé)

Preparació

Escalfarem el forn a 180º.

Separarem els rovells de les clares i muntarem les clares a punt de neu.

Picarem les galetes fins que quedin desfetes i anirem barrejant tots els ingredients un per un ben barrejat, per últim hi afegirem les clares muntades.

Untarem un motlle amb una mica d’oli perquè no s’enganxi i posarem la barreja. Ho posarem al forn i deixarem que es cogui uns 40 minuts. Controlarem si està cuit punxant-ho amb un escuradents.

Una vegada desemmotllat l’enfarinarem amb sucre de llustre.

I també hauries de tastar...
  • Separem els rovells de les clares (les clares les muntarem a punt de neu). Aboquem el sucre amb els rovells i ho treballem bé fins que quedi una pasta...

  • Per començar pelarem la carbassa, li traurem les llavors i filaments i la tallarem a trossos....

  • Desfarem la xocolata amb una cullerada d'aigua al microones tenint cura que no es cremi. A part desfarem la mantega durant 30 segons i l'ajuntarem amb la xocolata....

  • Tot seguit untarem un motlle amb una mica d'oli perquè no s'enganxi, l'omplirem amb la massa i li posarem per sobre els trossos de plàtans reservats i els fideus de xocolata....

  • Agafarem una paella d'uns 25 cm que pugui anar al forn i n'untarem el fons amb la mantega, a sobre hi posarem el sucre i les pomes amb la part del cor a dalt....

Deixa un comentari