Lasanya d’espinacs, gambes i cranc

Lasanya d'espinacs, gambes i cranc

Lasanya d'espinacs, gambes i cranc

Dificultat: mitjana

Ingredients per 6 persones

  • 1 Kg. Espinacs
  • 19 Plaques de lasanya
  • 350 g. Gambes
  • 8 Varetes de cranc (surimi)
  • Nata líquida
  • Formatge ratllat
  • Sal i oli

Preparació

Bullirem els espinacs i els escorrerem bé; les gambes , que poden ser congelades, les descongelarem i tallarem a trossos petits. Triturarem les varetes de cranc junt amb la nata líquida.

Posarem oli en una paella i saltejarem les gambes, afegirem els espinacs i el cranc, ho barrejarem tot bé deixant que cogui 3 o 4 minuts tot remenant. Rectificarem la sal si cal.

Les plaques de lasanya les bullirem el temps que marqui l’envàs, una vegada cuites les refredarem amb aigua i passarem a muntar la lasanya. Al fons del plat o plàtera posarem una cullerada de beixamel, a sobre les plaques i ho anirem cobrint amb els espinacs, alternant una capa de plaques i una de farcit. Per sobre i posarem la beixamel, el formatge ratllat i ho gratinarem.

I també hauries de tastar...
  • En una plàtera pel forn hi posarem una mica de beixamel al fons, al damunt anirem alternant plaques de pasta i del farciment d'espinacs i ànec....

  • Mentrestant traurem la pell del salmó, el tallarem a trossos petits i l'ajuntarem amb les verdures...

  • Després hi afegeixes el carbassó, la carxofa i per últim el pot de bolets. Ho deixes coure tot junt una bona estona, ho salpebres i li poses un polsim d'all i julivert sec. Li dones un parell de voltes,...

  • Bulliu les plaques de canelons tal com posa al paquet. I ja els podeu omplir amb els espinacs, a sobre s'hi posa la beixamel i el formatge ratllat pel damunt i ja els podeu posar a gratinar al forn....

  • Tallarem el bacó a trossos petits i el sofregirem amb oli, afegirem les panses i pinyons, li donarem un parell de voltes i a continuació posarem els espinacs....

One Response to “Lasanya d’espinacs, gambes i cranc”

Deixa un comentari