- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Lasanya d’espinacs, gambes i cranc

Lasanya d'espinacs, gambes i cranc [1]

Lasanya d'espinacs, gambes i cranc

Dificultat: mitjana

Ingredients per 6 persones

Preparació

Bullirem els espinacs i els escorrerem bé; les gambes , que poden ser congelades, les descongelarem i tallarem a trossos petits. Triturarem les varetes de cranc junt amb la nata líquida.

Posarem oli en una paella i saltejarem les gambes, afegirem els espinacs i el cranc, ho barrejarem tot bé deixant que cogui 3 o 4 minuts tot remenant. Rectificarem la sal si cal.

Les plaques de lasanya les bullirem el temps que marqui l’envàs, una vegada cuites les refredarem amb aigua i passarem a muntar la lasanya. Al fons del plat o plàtera posarem una cullerada de beixamel [2], a sobre les plaques i ho anirem cobrint amb els espinacs, alternant una capa de plaques i una de farcit. Per sobre i posarem la beixamel [2], el formatge ratllat i ho gratinarem.