Cabrit al forn

Cabrit al forn

Cabrit al forn

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 4 Espatlles o cuixes de cabrit
  • 200 g. Mantega
  • Farigola, sal i pebre

Preparació

Escalfarem el forn a 200 graus. Desfarem la mantega.

Salpebrarem el cabrit i li espolsarem la farigola esmicolada tot prement amb les mans.

Posarem el cabrit en una plàtera al forn i el regarem amb la mantega, quan passin 10 minuts augmentarem la potència del forn a 250 graus, l’anirem regant amb la mantega i el tombarem un parell de vegades.

La cocció durarà uns 45 minuts, es pot servir acompanyat de patates, carxofes o altres verdures al gust.

És molt fàcil de fer i queda deliciós 😉

I també hauries de tastar...
  • Cobrirem amb oli el fons d'una plàtera pel forn, salpebrarem el cabrit i el posarem a la plàtera junt amb les verdures, el llorer, el got de vi i un bon raig de conyac....

  • Tallarem el conill a 4 parts i el salpebrarem. Pelarem les patates i les tallarem a làmines d'1 centímetre més o menys. Prepararem una plàtera de forn amb el fons d'oli, a sobre hi posarem les patates...

  • Espolsarem el full amb farina i l'estirarem una mica amb el corró. El posarem sobre una plàtera folrada amb paper del forn, amb un ganivet retallarem el full de forma rectangular i el punxarem amb una...

  • Una vegada hagis pelat les patates, les talles a làmines d'un centímetre més o menys, i omples tot el fons de la platera....

  • Un cop fredes, o si us agraden també poden ser tèbies, posarem la crema a sobre la poma, l'ensucrarem i ho cremarem ben cremat amb un cremador...

Deixa un comentari