- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Terrina de xocolata amb ruca (rúcula)

Terrina de xocolata amb ruca (rúcula) [1]

Terrina de xocolata amb ruca (rúcula)

Dificultat: fàcil

Ingredients per 8 o 10 persones

Preparació

Tallarem la ruca ben petita amb unes tisores.

Partirem la xocolata a trossos i junt amb la mantega la desfarem al bany maria o al micro, una vegada fos el remenarem i deixarem que es refredi.

Batrem la nata amb el sucre.

Afegirem l’ametlla molta i la pell de la taronja ratllada a la xocolata, ho barrejarem bé, hi afegirem la nata muntada i ho tornarem a remenar, i per últim hi afegirem la ruca barrejant-la amb molta cura.

Folrarem un motlle amb paper sulfurat i li abocarem la barreja, el posarem a la nevera fins que es solidifiqui, al moment de servir-lo el desemmotllaren i el decorarem al gust.