- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Mil fulles de patata, bacallà i bolets

Mil fulles de patata, bacallà i bolets [1]

Mil fulles de patata, bacallà i bolets

Dificultat: el·laborat

Ingredients

Per fer la vinagreta

Preparació

Bullirem les patates amb la pell i tot, les pelarem i les reservarem.

Posarem aigua a escalfar, una vegada arrenqui el bull introduirem el bacallà, i quan torni a bullir el traurem. Els bolets, una vegada escorreguts, els saltejarem amb oli, all i julivert.

Prepararem una vinagreta amb una part de vinagre per tres d’oli, sal i pebre. Ho batrem ben batut i afegirem un raig de crema balsàmica per espessir-ho.

Disposarem les mil fulles de la següent manera: Una capa de patata laminada, una capa de bacallà esmicolat i una capa de bolets, anirem repetint aquesta operació acabant amb una capa de patates.

Per últim ho amanirem ben amanit amb la vinagreta i ens ho menjarem ben fresc.

Els bolets si són de temporada millor, també es pot fer amb xampinyons o bolets congelats, etc.