Ensaladilla russa

Ensaladilla russa

Ensaladilla russa

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • Verdura
  • 4 Ous durs
  • 2 Llaunes de tonyina amb oli
  • 1 Pot d’olives farcides
  • Maionesa

Preparació

Les verdures per l’ensaladilla es poden comprar congelades o bé es pot reciclar la verdura sobrant del dia abans tallada ben petita.

Els ous es bullen 10 minuts, es refreden i es tallen petits com també les olives farcides i s’esmicola la tonyina tot per sobre les verdures. La maionesa la pots barrejar o servir-la a part al gust de cadascú. Es menja fresquet de la nevera.

I també hauries de tastar...
  • Pots farcir els pebrots amb una ensaladilla i hi poses per sobre una mica de salsa rosa....

  • Es bullen els ous 10 minuts i es refreden perquè el cercle del rovell no quedi fosc, es tallen pel mig en vertical, es separen els rovells i s'ajuntent amb la tonyina i la maionesa aixafant-ho amb una...

  • Poses el pa de motlle en un recipient (pot ser rectangular, quadrat o rodó, al gust de cadascú) i l'empastifes de tomàquet fregit....

  • Poseu un drap sobre el marbre, esteneu la patata amb l'ajuda d'un corró o si no en teniu amb una ampolla. Al damunt de la patata i poseu el sofregit, i per sobre la tonyina esmicolada, ho podeu tombar...

  • Prepararem l'amanida posant primer les patates, sobre la ceba, i després la resta d'ingredients. Deixarem que es refredi a la nevera i ho servirem amb maionesa, o si es vol amb una salsa vinagreta....

One Response to “Ensaladilla russa”

  1. […] farcir els pebrots amb una ensaladilla i hi poses per sobre una mica de salsa […]

Respon a Pebrots del piquillo freds | Bon Plat per fer a casa