- Bon Plat per fer a casa - https://bonplat.cat -

Canelons de carxofa i ceba

Canelons de carxofa i ceba [1]

Canelons de carxofa i ceba

Dificultat: fàcil

Ingredients per 2 persones

Preparació

Començarem per netejar la part dura de les carxofes, les tallarem a quarts i les posarem amb aigua i un polsim de farina perquè no ennegreixin. Tot seguit, tallarem la ceba a quadrets i la sofregirem, quant comenci a estovar-se hi afegirem la carxofa tallada a trossos petits i un polsim de sal, ho deixarem coure tot junt 5 m més i després hi posarem la farina i la crema de llet, deixarem que redueixi tot remenant fins que espesseixi.

Finalment bullirem les plaques de canelons, els farcirem i cobrirem amb el tomàquet fregit i el parmesà i els gratinarem.

Si no teniu crema de llet ho podeu substituir per llet i un tros de mantega.