Xampinyons amb formatge de cabra

Xampinyons amb formatge de cabra

Xampinyons amb formatge de cabra

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • Xampinyons
  • Formatge de cabra
  • Oli

Preparació

Netejarem els xampinyons, els laminarem i els reservarem. Tallarem el formatge a làmines fines.

Escalfarem el forn a 200º, prepararem les cassoletes amb un raig d’oli, els xampinyons laminats i el formatge a sobre.

Posarem les cassoletes al forn i ho deixarem coure fins que el formatge s’hagi fos, i ja es pot servir.

I també hauries de tastar...
  • Netejarem els xampinyons, els laminarem i els courem a la mateixa paella del carbassó, quan s'hagin begut el suc li ajuntarem el carbassó, ho salpebrarem i ho deixarem un minut més tot junt....

  • Aquesta recepta va molt bé per preparar aperitius o un pica pica, ja que tots els ingredients els podem tenir fets o comprar-los preparats i només ens faltarà farcir-los....

  • Netejarem els xampinyons, els tallarem a trossos, els salpebrarem i els saltejarem en una paella amb oli, afegirem la farina i poc a poc la llet fins que quedi una pasta....

  • En una cassola amb oli, enrossirem les guatlles pels dos costats, a continuació afegirem la ceba i ho deixarem a foc suau que vagi suant. Tot seguit posarem els xampinyons i als 5 minuts un gotet de vi...

  • Com que les sèpies són tendres no els hi cal gaire cocció, les anirem punxant i quan comencin a estovar-se incorporarem els xampinyons i les carxofes deixant-ho tot junt fins que sigui tou....

Deixa un comentari