Dificultat: mitjana
Ingredients per 6 persones
- 4 Patates amb pell
- 2 Cebes tendres
- 6 Cogombrets amb vinagre
- 2 Frankfurt grossos
- 1 Tall d’1 cm. de gruix de pernil dolç
- Maionesa
- Mostassa del granillo (antiga)
Preparació
Rentarem bé les patates i les bullirem amb aigua i sal durant 35-40 minuts (comprovarem si són cuites puixant-les), les escorrerem i reservarem.
Tallarem les cebes en juliana, els cogombrets i els Frankfurt a rodanxes, i el pernil a cuadrets.
Una vegada les patates siguin fredes les pelarem i tallarem a trossos bastant grossos, ho barrejarem amb la resta d’ingredients i prepararem una salsa amb maionesa i dues cullerades de mostassa, ho tastarem per si cal rectificar-ho. Ho ajuntarem amb l’amanida barrejant-ho tot ben barrejat i ho deixarem refredar a la nevera fins al moment de servir.
Nosaltres portem la birra!! Et sembla?
Bon día parella!…diría que está molt bé, podeu portar la birra i també unes galetetes je je.
Petonets.