Salsa al pesto

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 6 Fulles d’alfàbrega
  • 1 Punta d’all
  • 10 Pinyons
  • 2 Nous
  • 50 g. Formatge parmesà ratllat
  • 3/4 l. Oli

Preparació

Es posa tot en un recipient, es tritura amb una batedora, i si cal s’hi afegeix més oli. Es guarda a la nevera força temps.

La pasta es salteja amb mantega.

I també hauries de tastar...
  • Prepararem la salsa al pesto (veure recepta) o la podem comprar ja preparada, i la barrejarem amb la pasta. La posarem un altre vegada al foc i li donarem un parell de voltes perquè s'escalfi....

  • Bulliu les plaques de canelons tal com posa al paquet. I ja els podeu omplir amb els espinacs, a sobre s'hi posa la beixamel i el formatge ratllat pel damunt i ja els podeu posar a gratinar al forn....

  • Partim l'alvocat pel mig, hi traiem el pinyol, el pelem i el tallem a trossos. Pelem i tallem també la poma, escorrem la llimona per sobre la poma perquè no s'oxidi (es faci negre)....

  • En un recipient a part hi posarem 5 o 6 cullerots de brou, esperarem que comenci a bullir, afegirem un bon raig d'oli d'oliva, la tòfona ratllada i el formatge parmesà. Quan faci 5 minuts que bulli hi...

  • Es posa a foc lent tot remenant fins que la poma s'estovi i canvii de color i llavors es tritura amb una batedora....

1 Responses to “Salsa al pesto”

Deixa un comentari